Snekker-tjenester

Våre erfarne og kyndige tømrere prosjektleder og gjennomfører prosjektet hos deg. Vi utfører blant annet:

 • Kledningsbytte
 • Vindusbytte
 • Renoveringsprojsekter
 • Riving/flytting av vegger
 • Gulvlegging

Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Vi jobber stadig for at kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Optimalisering av funksjoner og gode løsninger skal kjennetegne boliger utviklet av oss, og vi bestreber oss på å ligge i forkant av utvikling og bruk av energibesparende tiltak til boliger.

Med HelBolig på laget, følger også vårt store nettverk av dyktige underleverandører innen elektro, VVS, mur, blikkenslager etc. Vi koordinerer alle aktører som skal inn og levere i prosjektet. Du trenger bare å fortelle oss hvordan du ønsker det, vi tar oss av resten.


Lurer du på hva vi har levert av prosjekter tidligere? Se våre prosjekter her og les hva andre kunder syns om jobben vi har levert her!


Ta kontakt for en uforpliktende prat og gratis befaring!

Interiør-veiledning

Vår kreative og engasjerte interiørdesigner Caroline hjelper deg å realisere din boligdrøm! Hun kan bland annet levere:


 • Interiørworkshop, fra 2490 kr
 • Fargeveiledning, fra 2490 kr
 • Fargesetting, møblering- og belysningsplan i 3D, fra 3990 kr
 • Kjøkkendesign, fra 4990 kr
 • Ny planløsning, fra 5990 kr
 • Innkjøp og styling, fra 790 kr/time


Alle tegninger kan leveres i 2D og 3D med fotorealistiske visualiseringer. Da kan du enkelt se hvordan resultatet kommer til å bli.


Lurer du på hva vi har levert av interiørløsninger tidligere? Se noen av våre prosjekter her eller følg oss på Instagram @helbolig


Ønsker du en uforpliktende prat om ditt prosjekt? Ta kontakt med Caroline her eller via DM på Instagram. Ingen prosjekter er for store eller for små, Caroline hjelper deg med det du måtte ønske!

Visningshjelpen

Skal du kjøpe bolig men er usikker på om du har forutsetninger til å ta gode tekniske vurderinger på visning? Kanskje du liker beliggenheten, men er usikker på om du kan endre planløsningen for å bedre passe dine behov? Lurer du på hvordan du kan få boligen å bedre passe din stil og personlighet?

Da kan du booke Visningshjelpen. Vi blir med deg på visningen. Du velger om du ønsker tømrer og/eller interiørdesigner. Vi hjelper deg å gå igjennom huset, ser på kritiske faktorer og hjelper deg med innspill på tilpassinger som gjør at boligen passer deg og dine behov perfekt.

Det blir en ekstra trygghet når du skal gjøre en av de største investeringene i livet ditt. Det kan også hjelpe deg å tilpasse budet ditt og potensielt spare deg for penger. Penger som kan være fint å bruke på andre ting til ditt nye hjem!


Ta kontakt for priser og booking av Visningshjelpen til neste visning!